Föreläsningar & workshops

Påståendena och frågeställningarna ni ser ovan på bilden är exempel på aktuella och relevanta områden som alla bidrar till och påverkar prestationen och välmåendet hos idrottare, anställda, ledare, chefer, föreningar, företag och förbund. Givetvis finns det fler aktuella och intressanta områden inom ämnet, som till exempel: visualisering, stärka självförtroendet, hantera nervositet, utveckla ett bra ledarskap eller allmän fysisk aktivitet och dess betydelse för kroppen. Finner ni något särskilt område extra intressant är det bara att höra av er, så diskuterar vi vidare därifrån.

Hur kan en föreläsning eller en workshop hjälpa oss?

De föreläsningar och workshops jag erbjuder syftar till att öka er kunskap kring faktorer som påverkar er prestation och välmående, samt ge er praktiska råd och verktyg inom valt område för att ni ska kunna hantera och utveckla dessa faktorer på bästa sätt. Målet är att ni som individer och grupper ska utvecklas, fungera och prestera på en högre nivå, nå era mål och må bättre. Föreläsningarna anpassas utifrån ert unika behov och grundas i vetenskaplig forskning och aktuell litteratur inom ämnet.

Vad är skillnaden mellan en föreläsning och en workshop?

Under en föreläsning får ni ta del av informationen på ett mer klassiskt föreläsningssätt – givetvis med utrymme för frågor. En workshop består delvis av utbildning via föreläsningsmetoden, men ni som grupp/förening/företag/förbund är mer delaktiga genom att bland annat genomföra övningar och diskutera och resonera tillsammans under guidad ledning.

Hur kan en föreläsning eller workshop se ut?

Upplägget och innehållet på en föreläsning eller workshop beror helt och hållet på ert unika behov. Kontakta mig så diskuterar vi detta tillsammans. 

Känner du att en utbildande och inspirerande föreläsning eller workshop är precis det ni behöver i ditt lag eller arbetsteam? Eller har du funderingar och vill ställa frågor eller få mer information?

Då är du varmt välkommen att kontakta mig här!


Jag ser fram emot att höra från dig!