Lite om mig och företaget

Hej! Mitt namn är Timmy Fredriksson

Fredriksson Consulting drivs av mig, Timmy. Jag är en ambitiös, öppen och nyfiken ung man vars främsta drivkraft alltid grundats i utveckling. För mig personligen finns det få saker som är så tillfredsställande som att uppleva eller se att jag utvecklas inom de områden som är viktiga för mig. Detta har bidragit till insikten om hur jag, utifrån min stora passion i livet, kan bidra till att göra världen till en bättre plats; nämligen genom att hjälpa andra människor att få uppleva tillfredsställelsen av att utvecklas inom det/de områden som är viktigast för dem.


Min egen idrottsbakgrund är till största del präglad av bowling. Vid sexårsåldern fann jag idrotten som skulle komma att, till stor del, forma den jag är idag. I tonåren inledde jag gymnasiestudier på ett bowlinggymnasie (RIG) och har sedan dess varit uttagen i bruttotrupper för junior- och U21-landslag, uppnått topplaceringar ute i Europa och erhållit ett antal SM-medaljer. Det var under min mest intensiva satsning och de med- och motgångar som hörde därtill som mitt intresse för idrottspsykologin föddes; närmare bestämt prestationspsykologi. 


Kombinationen av mina erfarenheter som en elitidrottare, min utbildning inom idrottspsykologiska teorier och strategier samt ett brinnande intresse för utveckling gör mig till en unik mental rådgivare.


Vill du veta mer om mig, min utbildning eller mina erfarenheter? Hör av dig så berättar jag mer.Utbildning

Idrottspsykologisk rådgivare


Spetskompetens inom idrottspsykologisk rådgivning för individ och grupp, 30 hp. Teori varvas med praktiskt arbeta med en klient under nio månader.
Högskolan i Halmstad                 
                                                             Länk till utbildningen

Beteendevetare


Magisterexamen i psykologi med inriktning idrott och motion, 240 hp.
Högskolan i Halmstad
                                                              Länk till utbildningen

Supplemental Instruction Coach


Arbetade i tre års tid som SI-coach efter ytterligare ett års erfarenhet som SI-handledare med utbildning i ledarskap och pedagogik.
Högskolan i Halmstad
                                                 Läs mer om SI-handledning

Den individuella rådgivningen jag erbjuder sker ofta i ett avskilt samtalsrum som ligger i anslutning till lägenheten jag delar tillsammans med min sambo.


Givetvis kan vi ses på annan plats om så önskas. Exempel kan vara ett rum anslutet till idrottsarenan eller arbetsplasen där du utövar din idrott eller ditt arbete,  i en konferenslokal eller liknande, via Skype/Facetime/Zoom/Teams, eller annan plats om så önskas; helt beroende på dina önskemål och din situation. 

Fri parkering

Om du kommer resande med bil till våra sessioner kan det vara skönt att veta att här erbjuds gratis parkering under hela tiden.

Samtalsrum för individuell rådgivning